Hosting in seo ya etkisi neledir?

Günümüzde ticari internet sitelerinin, artan rekabet koşulları nedeni  ile en büyük giderlerini reklam giderleri oluşturmaktadır. Bu neden ile ticari siteler için arama motoru optimizasyonu çok daha fazla önem taşımaktadır. Özellikle google arama motorunda görünür olmak (ilk 20 – ilk 10 – ilk 3 ) gibi sıralamaların içinde olmak müşteri bulmak ve hizmetlerini tanıtmak açısından ticari siteler için önemli bir avantaj sağlamaktadır .

 

Peki arama motoru optimizasyon çalışmalarınızda  sitenizin yayım yaptığı hosting in de etkisi olduğunu biliyormuydunuz ?

 

Evet google 2013 yılından bu güne kullandığı bir çok değerlendirme parametresine site hızı parametresinide eklemiş bulunmakta.   Sitenizin rakip sitelerden daha hızlı açılması arama motorundaki konumunuzu olumlu etkilemektedir .

 

Bahsettiğimiz bu avantajdan müşterilerimizin olabildiğince çok faydalanabilmesi için hostturka ekibi olarak 2013 yılında tüm disk yapımızı ssd diskler ile  güncelledik. Çünkü maliyetleri normal disklerin 10 katı kadar fazla olmasına karşı müşterilerimizin internet sitelerinin ssd diskler üzerinde 10 kat daha hızlı çalışacağını ve bu durumun müşterilerimizin memluniyetini kazanacağını biliyorduk . Ayrıca müşterilerimizin sitelerinin rakip sitelerden daha hızlı çalışmasının müşterilerimize google sıralamalarında avantaj sağlayacağını düşündük .

 

Sitenizin hızını Google Hız Testi aracından ölçebilirsiniz .

 

Unutmayın , hostturka siteleriniz için maximum performans sunar.

 

Videoya Puan Ver :
238 views